ME Amazonie - hořká 72 %...
Kód: 19212
Představujeme Jubilejní čokoládu ke 100. výročí, lahodně...
Emil Meyer Kamp a jeho manželka Luise v místě Löhne-Bischofshagen roku 1923 zakládají továrnu na čokoládu kde společnost stále působí. V prvních dnech se zaměřovali na ručně vyráběné cukrovinky, čokolády, a želé produkty.
Široká škála byla původně uváděna na trh pouze v regionu. Zájem o produkty firmy Meybona rostl každým dnem, takže i distribuční oblast se rozrůstala. Lepší technologie umožnila zvýšení produkce a rozšíření. Dcery Meyer Kamps, Anneliese a Ursula, také přidaly pomocnou ruku v rodinné firmě. Ursula Deppendorf zpočátku při výrobě, její sestra Anneliese Meyer Kamp v komerční sféře.
S novou generací přišel další růstový krok: export. Od počátku osmdesátých let je čokoláda Meybona uváděna na trh v mezinárodním měřítku. V roce 1990 zemřel Emil Meyer Kamp. Sestry a syn Ursuly, Axel Deppendorf védou společnost dále.
Pečlivě vybírané suroviny, důvěryhodné recepty, roky tradice a zkušenosti jsou základem pro naši velmi dobrou čokoládu. Ačkoliv to vypadá v naší manufaktuře docela technicky, ve skutečnosti má hodně co dočinění se zkušeností a píli. To jsou naše ingredience, které vedou ke kvalitní čokoládě a kterou budete milovat. To se týká celého našeho sortimentu. Otestujte si nás a přesvědčte se sami!
Představujeme Jubilejní čokoládu ke 100. výročí, lahodně...
BIO Hořká čokoláda s kousky jahod 2,5% a černým pepřem 0,5%.
BIO hořká čokoláda s křupavými pomerančovými kousky a...
BIO hořká čokoláda s křupavými pomerančovými kousky a...
BIO mléčná čokoláda s kousky karamelu (10 %) a himalájskou...
BIO mléčná čokoláda s kousky karamelu (10 %) a himalájskou...
BIO mléčná čokoláda s krémovou mléčnou náplní (30%).
Odrůda kakaových bobů: Trinitario- "Hispaniola". Region:...
Odrůda kakaových bobů: "Nacional de Arriba". Region: Los Rios...
Odrůda kakaových bobů: "Nacional de Arriba". Region: Los Rios...
Papua New Guinea 72 %. Jemná tmavá čokoláda. K výrobě kakaové...
Odrůda kakaových bobů: Trinitario. Region: pobřežní oblast....
Odrůda kakaových bobů: Criollo - "Ganzo". Region: Santa Rosa,...
K výrobě kakaové hmoty v této hořké čokoládě jsou používány...