IX Hořká horká čokoláda na...
Kód: EP008035
Hořká čokoláda na dřívku pro přípravu porce horké čokolády...
- Nové
Congo 91 % (CZ) BIO hořká čokoláda 91 %, vyrobená „od bobu po tabulku“ z kakaových bobů z konkrétní oblasti
Odrůda kakaových bobů: Forastero. Oblast: North Kiwu, Moutains of the Moon.
Mezi východoafrickou savanou a deštnými pralesy Konga,přímo na rovníku leží legendární sněhem pokryté "Měsíční hory" Na nižších svazích se nachází unikátní oblast,kde roste toto vyjímečné kakao.
Chuťový profil: chuť má jemnou ovocnou esenci, připomínající kyselé bobule. Jeho vysoké procento odhaluje rostlinné a zemité tóny, doplněné o silný kořenitý nádech a následný dotek černého čaje.
Složení: kakao, cukr. Suroviny pocházejí z ekologického zemědělství. minimální podíl kakaové sušiny: 91 %.
Nutriční hodnoty ve 100g: energetická hodnota 2734 kJ / 662 kcal; tuky 56,2g (nasycené mastné kyseliny 34,3g); sacharidy 19,6g (z toho cukr 11,4g); bílkoviny 12,4g; sůl 0,01g.
Možné stopy: mléko, ořechy, sója.
Uchovejte v suchu a chladu. Vyrobeno ve Španělsku. Hmotnost: 75g. Minimální trvanlivost do: viz obal.
Hořká čokoláda na dřívku pro přípravu porce horké čokolády...
Tyčinka z mléčné čokolády s náplní Gianduja nugátu s krokantem...
Experti na čokoládu objevili tyto boby v oblasti delty...
Plněné čokoládové pohárky - pistácie, Lískový ořech, Moka,...
Odrůda kakaových bobů: Criollo. Oblast: Guayaqil, Guayas....
Cena uvedena za kus, koupit však lze pouze celý displej (32...
Jitrocelové bonbóny s extraktem z Hořce 90g. Vhodné pro...
Hořká čokoláda (minimální podíl kakaové sušiny: 62 %) se...